Home Portfolio Reactie © 2009 Kathyonline.nl
Mijn Portfolio
Bestaat uit foto's, websites, grafische uitingen en meer.

Klik op een van de tabs om naar een andere categorie te gaan. Als je een vergroting wilt zien van het werk kun je klikken op de afbeelding. Vragen? ga naar Reacties.

Updates

09.03.2010 Web + Grafisch
23.06.2009 Grafisch + Overigen
22.06.2009 Fotografie + Web
  KaMedia
 
 
Fotografie Web Grafisch Overigen  
 
  Wilmsadvies.nl
Wilms Advies Toegevoegd: 09.03.2010
 
 
Klant: Dhr. Wilms
Opdracht: Ontwerp & Uitvoering website
Codering: HTML
Adres: www.wilmsadvies.nl

In 2008 mocht ik voor meneer Wilms een nieuwe website ontwerpen en bouwen voor zijn eigen bedrijf. De vorige website was helemaal in Flash gemaakt en meneer Wilms wilde graag een nieuwe, frisse website gebouwd in html. Hij wilde graag dat de bestaande huisstijl werd gehandhaafd en daar heb ik me ook aan gehouden.

Het project heeft een hele poos stil gelegen omdat meneer Wilms het erg druk had met zijn bedrijf en ik had het erg druk met afstuderen. Nadat alle teksten waren aangeleverd, hebben we de complete website nog eens doorgelopen en eind 2009 werd de website eindelijk opgeleverd.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Wilmsadvies.nl - Home  Wilmsadvies.nl - Kunst  Wilmsadvies.nl - Close-up 
 
 
 
  Moodboard - Collectie Gerritse & Zn.
Collectie Gerritse & Zn. Toegevoegd: 22.06.2009
 
 
Klant: Dhr. Gerritse
Opdracht: Ontwerp een website
Codering: n.v.t.
Adres: n.v.t.

De website die ik ontworpen heb voor Dhr. Gerritse was mijn meesterproef tijdens mijn vierde jaar op het Sint Lucas. Ik werd beoordeeld op Kerntaak 1: ontwerp een website. Hiervoor moest ik een aantal zaken doen die werden beoordeeld. Ik heb bijvoorbeeld een concept bedacht en een moodboard moeten maken welke hiernaast staat afgebeeld. Verder heb ik ook verschillende ontwerpen gemaakt. Aan het realiseren van de website heb ik niet hoeven mee te werken omdat ik naast deze meesterproef nog een andere meesterproef heb lopen.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Ontwerp 1, pagina 1  Ontwerp 1, pagina 2  Ontwerp 2, pagina 1  Ontwerp 2, pagina 2 
 
 
 
  KathyOnline - Unreleased
KathyOnline 1.0 Toegevoegd: 19.06.2009
 
 
Klant: Privé
Opdracht: Ontwerp & Realisatie een website
Codering: html & css
Adres: www.kathyonline.nl

Tijdens mijn vierde jaar op het Sint Lucas kregen we de opdracht om een mediauiting te maken waarin je een zelfreflectie kwijt kon. Ik was al jaren bezig met het opzetten van een portfolio website maar elke keer kwam het er niet van. Dus toen we deze opdracht kregen wist ik het vrijwel meteen: ik zou een portfoliowebsite maken!

Hier onder kun je 3 ontwerpen zien, samen met een screenshot van de uiteindelijke site. Het concept van de eerste vier ontwerpen was dat de grote afbeelding elke keer als je op de website kwam, veranderde, zodat het telkens een nieuwe site leek.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Ontwerp 1   Ontwerp 1   Ontwerp 3   Uiteindelijke lay-out  
 
 
 
  Simply Patricia
Simply Patricia Toegevoegd: 26.05.2009
 
 
Klant: Privé
Opdracht: Ontwerp & Realisatie een website
Codering: html & css
Adres: www.simplypatricia.com

In oktober 2004 ben ik begonnen met het maken van een website over de zangeres Patricia Kelly. Als eerste maakte ik de websites met GeoCities van Yahoo, een gratis online web-build-programma. In 2007 was ik er helemaal klaar mee en wilde ik heel graag fatsoenlijke html-websites bouwen. Op school kreeg ik hier helemaal geen les in (en dat voor een opleiding voor Mediavormgever!) dus toen ben ik in mijn vrije tijd gewoon begonnen.

In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel versies online gehad. Er was een periode dat ik elke maand een nieuwe lay-out online zette! Nu staat Simply Patricia op een laag pitje: er kunnen vanaf nu alleen nog maar mijn eigen foto's en filmpjes gevonden worden. Misschien dat ik het in de toekomst weer meer ga uitbreiden, maar op dit moment vind ik het goed zo. Hier onder kun je een aantal lay-outs zien van Simply Patricia.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Simply Patricia   Simply Patricia   Simply Patricia   Simply Patricia  
Simply Patricia   Simply Patricia   Simply Patricia   Simply Patricia  
 
 
 
  Ontwerpen voor Cirq
Cirq Coaching Toegevoegd: 13.03.2009
 
 
Klant: Cirq Coaching
Opdracht: Ontwerp een website
Codering: n.v.t.
Adres n.v.t.

Omschrijving:
In mijn ontwerpen staat de afbeelding centraal. Deze afbeelding bepaald voor een groot gedeelte de sfeer van de pagina en op elke pagina komt een andere afbeelding te staan. Het is de bedoeling dat de afbeeldingen een dubbele betekenis hebben. De afbeeldingen die ik heb gebruikt in deze ontwerpen zijn voorbeelden, dus niet definitief.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Ontwerp Cirq Ontwerp Cirq Ontwerp Cirq Ontwerp Cirq
 
 
 
 
  Ontwerp 3
Van Ganzewinkel Toegevoegd: 09.03.2009
 
 
Klant: Van Ganzewinkel
Opdracht: Ontwerp & Realisatie een website
Codering: html & css
Adres: www.ganzewinkelonline.nl

Omschrijving:
Aan de linker kant kun je drie ontwerpen zien die ik heb gemaakt. De eerste twee lijken een beetje op elkaar, terwijl de derde een compleet andere stijl heeft. De klant heeft voor het derde ontwerp gekozen.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Ontwerp 1 Ontwerp 2 Ontwerp 3