Home Portfolio Reactie © 2009 Kathyonline.nl
Mijn Portfolio
Bestaat uit foto's, websites, grafische uitingen en meer.

Klik op een van de tabs om naar een andere categorie te gaan. Als je een vergroting wilt zien van het werk kun je klikken op de afbeelding. Vragen? ga naar Reacties.

Updates

09.03.2010 Web + Grafisch
23.06.2009 Grafisch + Overigen
22.06.2009 Fotografie + Web
  Kathy Gubbels
 
 
Fotografie Web Grafisch Overigen  
 
  Geliefd Persoon - Fotoboek
Geliefd Persoon Toegevoegd: 22.06.2009
 
 
Opdrachtgever: SintLucas
Camera: Minolta Z3
Datum: December 2005

Omschrijving:
In het tweede kwartaal op het Sint Lucas kregen we bij fotografie de thuisopdracht: Geliefd Persoon. Het was de bedoeling dat je op de locatie van een geliefd persoon een fotoreportage maakte waaruit bleek wat die persoon deed, wat het karakter was of wat de levensstijl was.

Voor mij was het vrij snel duidelijk: ik zou mijn tweelingzus fotograferen en door middel van beslissende momenten duidelijk maken wat zij allemaal deed op een dag. Hier onder zijn de 5 beste foto's uit de serie die ik uiteindelijk in het fotoboek heb gepresenteerd.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Kelly - Haar oog   Kelly's favoriet: een broodje gezond zonder kaas van Joep!   Kelly schrijft een brierje voor mij  Kelly pulkt aan een mandarijntje   Kelly lust ze rauw!  
 
 
 
  Cd Cover
CD-cover Toegevoegd: 14.05.2009
 
 
Opdrachtgever: SintLucas
Camera: Nikon D80 + Nikkor 50mm
Datum: 23 september 2008

Omschrijving:
De eerste studio-opdracht bij fotografie in mijn 4e jaar op het SintLucas was het fotograferen en het ontwerpen van een cd-cover. De eerste stap was het onderzoek: Ik moest uitzoeken welke covers van cd's of dvd's mij het meeste aanspraken. Ik kwam uiteindelijk bij de cd van Adelle en toen besloot ik dat ik zo'n soort foto graag wilde maken.

Nadat de leraar het had goedgekeurd konden we aan de slag in de studio. Het model had ik al uitgekozen: Anne Burgaud, een vriendin van me. Zij heeft veel krullen en die zouden mooi uit kunnen komen op de foto door het spel van licht en schaduw. De lichten werden goed neergezet, de camera werd goed ingesteld en toen kon het fotograferen beginnen.

Nadat het fotograferen klaar was, kwam de meest tijdrovende klus: het uitzoeken van de foto's. Dat was behoorlijk pittig omdat ik altijd veel te veel foto's maak (beter teveel dan te weinig, zeg ik dan altijd maar!). Uiteindelijk heb ik twee foto's uitgekozen en deze heb ik bewerkt tot de cover.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Origineel, Voorkant  Origineel, Achterkant  Cover, Voorkant  Cover, Achterkant
 
 
 
  Een gedeelte van m'n panorama
Eerste Panorama Toegevoegd: 30.03.2009
 
 
Opdrachtgever: Privé
Camera: Nikon D80 + Tamron 18 - 250mm
Datum: 30 maart 2009

Omschrijving:
Na het avondeten ben ik er met de camera op uit getrokken om wat te gaan fotograferen. Op de locatie aangekomen kreeg ik ineens de inspiratie om een panorama te maken. Dat had ik nog nooit eerder gedaan en ik moet zeggen dat hij toch wel redelijk is gelukt ;)

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Panorama van de beek in Heythuysen 
 
 
 
  Noa Welten
Noa 5 maanden Toegevoegd: 29.03.2009
 
 
Opdrachtgever: Privé
Camera: Nikon D80 + AF Nikkor 50mm 1:1.4 D
Datum: 27 maart 2009

Omschrijving:
Noa is het kleine nichtje van mijn vriend Dennis. Afgelopen vrijdag was Noa op bezoek en ik had toevallig mijn Nikon D80 bij me. Een mooie gelegenheid om een paar foto's te maken van deze vrolijke meid! Is het geen schatje?

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Noa verteld een heel verhaal  Noa met haar mooie blauwe kijkers  Noa speelt aandachtig  Aandachtig aan het luisteren naar oom Dennis  Hey!

Wat een schatje  Aandachtig aan het luisteren naar oom Dennis  Hey, daar staat opa!  Naast mij ligt mijn beste vriendje  Noa vertelt iets tegen opa

Noa wil opa's bril pakken  Hebbes!  Mmm, lekker voetje!  Lachen kan Noa als de beste  En nu even rustig wat drinken 
 
 
 
 
  Holland
Holland Toegevoegd: 09.03.2009
 
 
Opdrachtgever: Sint Lucas
Opdracht: Holland
Camera: Technische Camera
Datum: 25 januari 2007

Omschrijving:
Tijdens mijn tweede jaar op het Sint Lucas kregen we per kwartaal twee fotografie opdracht. De eerste was altijd een thuisopdracht en de tweede was dan een studio opdracht. Deze foto's heb ik dus gemaakt in de studio op het Sint Lucas tijdens de open dagen in 2006 met een technische camera.

Holland, foto 1 Holland, foto 2