Home Portfolio Reactie © 2009 Kathyonline.nl
Hoi! mijn naam is Kathy Gubbels.

KathyOnline is een mix tussen een Blog en Portfolio. In mijn blog beschrijf ik dingen die me bezighouden en in het portfolio-gedeelte kunnen onder andere mijn foto's, websites en grafisch werk worden bekeken. Veel plezier en tot ziens, Kathy Gubbels.

Updates

09.03.2010 Portfolio Web + Grafisch
23.06.2009 Inspiratie + Portfolio (grafisch + overigen)
22.06.2009 Portfolio (fotografie + web)
  Kathy Gubbels
 
 
Algemeen Muziek Televisie Reizen Inspiratie Fun  
 
  Angels & Demons
Angels & Demons Toegevoegd: 24.05.2009
 
 
Film: Angels & Demons, Het Bernini Mysterie
Regiseur: Ron Howard
Jaar: 2009
Link: www.angelsanddemons.com

Beschrijving:
Vorige week vrijdag ben ik samen met Dennis naar Angels & Demons geweest. Ik wist dat deze film een verfilming was van Het Bernini Mysterie, maar ik had geen flauw idee waar het verhaal over ging. Omdat ik de DaVinci Code zo goed vond, wilde ik er wel graag naartoe.

Wat een geweldige film was het zeg! Het verhaal vond ik echt geweldig want bijna alle feiten in deze film kloppen gewoon. Het einde vond ik zeer verrassend, maar wel heel erg goed!

De dag erna heb ik meteen het boek gekocht en die ben ik nu aan het lezen. Ik ben er wel achter gekomen dat het boek toch anders is dan de film. Veel mensen in mijn omgeving die het boek hebben gelezen vonden de film tegenvallen. Ik ben daarom wel blij dat ik eerst de film heb gekeken, nu is het boek nog beter!

Mensen: deze film is een echte aanrader! Ik vond dit verhaal en deze film beter dan de DaVinci Code, maar dat is natuurlijk persoonlijk ;)

 
 
 
  Twilight - Promotie poster
Twilight Toegevoegd: 05.05.2009
 
 
Film: Twilight
Regiseur: Catherine Hardwicke
Jaar: 2008

Beschrijving:
Twilight is op dit moment een van mijn favoriete films. In december vorig jaar heb ik hem samen met Kelly in de bioscoop gezien en ik was echt meteen gek van de film. Het verhaal is kei goed, de acteurs zijn geweldig en de shots zijn magnefiek!

De film gaat over een meisje dat hopeloos verliefd wordt op een vampier met alle gevolgen van dien. Humor, actie en romantiek ontbreken zeker niet!

Twilight is een verfilming van het boek dat is geschreven door Stephenie Meyer. Twilight is het eerste deel van de serie. In de boeken wordt het verhaal nog uitgebreider beschreven dus ik raad iedereen aan om ook de boeken te lezen. Deze zijn nog beter en leuker dan de film! Tot nu toe zijn er 4 boeken uit: Twilight, New Moon, Eclips en Breaking Dawn. Dit betekend dat er nog 4 films uit zullen komen *YEAH!* en ze zijn al bezig met het filmen van New Moon.. Ik ben benieuwd!

 
 
 
 
Slumdog Millionaire Toegevoegd: 07.04.2009
 
 
Film: Slumdog Millionaire
Regiseur: Danny Boyle
Jaar: 2008

Beschrijving:
Deze film heb ik een paar weken geleden in de bioscoop gezien. Van tevoren wist ik niet precies waar de film over ging of wat ik ervan kon verwachten dus ik was compleet verrast dat het zo'n goede film was!

De film gaat over een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai die mee gaat doen aan de tv-quiz 'Who want's to be a millionaire'. Alle vragen die worden gesteld kan hij moeiteloos beantwoorden omdat de antwoorden allemaal te herleiden zijn uit de ervaringen van zijn jeugd.

 
 
 
  Lost
LOST Toegevoegd: 07.03.2009
 
 
Vanaf het moment dat de eerste aflevering op de nederlandse tv is geweest ben ik een trouwe fan van de serie LOST. Al moet ik eerlijk toegeven dat 'trouwe fan' wel een understatement is. Ik ben gewoonweg verslaafd aan deze serie! Het verhaal is super spannend en kei goed! Voor degene die de serie nog niet gezien hebben: Kijken, want het is een echte aanrader!

De serie gaat over een groep overlevende van een vliegtuigcrash tijdens de vlucht van Oceanic flight 815 van Sidney naar Los Angeles. Ze zijn gestrand op een mysterieus, tropisch eiland en al vrij snel kom je erachter dat ze niet alleen zijn (The others en het Dharma Initiative).

Je leert de personages kennen door flashbacks. Hierin zie je wat ze voor de crash hebben meegemaakt en waarom ze naar L.A toe wilden gaan.

Het concept van de flashbacks veranderd op het einde van seizoen 3. Naast de flashbacks worden nu ook flash forwards getoond zodat je meer te weten komt over de toekomst van de overlevende. In seizoen 4 zie je hoe 6 overlevenden ( "Oceanic six" ) terug keren naar de bewoonde wereld en in seizoen 5 willen de oceanic six weer terug naar het mysterieuze eiland.